Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
MasterTech_Silicone_Lubricant

Mastertech силиконски спреј за подмачкување

Categories: ,

Product Description

Mastertech – силиконски спреј за подмачкување.
Специјален силиконски спреј за подмачкување  и заштита од влага и корозија во внатрешноста, како и за надворешни површини. Погоден е и за сите метали. Амбалажата е со специјална прскалка за прецизна работа.