Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
MasterPaint_Color_Spray

MasterPaint Акрилна спреј боја

Categories: ,

Product Description

MasterPaint Color Spray е 100% акрилна брзо сушење спреј бои, погодна за декорација и заштита на повеќе надворешни и внатрешни површини, при авторемонтни работи, домашна и универзална употреба. Боја со многу висока покривност и висок сјај за сјајни лакови. Не бара специјална опрема и квалификуван персонал за работа. Шишенце со самочистење млазницата еднократно. Достапен во мат и сјајни бои по каталог RAL. За полесна ориентација, шишенцата се опремени со капа во боја идентичен со бојата.