Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
MasterFix_Mirror_2

MasterFix лепак за огледала

Categories: ,

Product Description

MasterFix Mirror е специјално дизајнирано лепило за огледала и монтажа на декоративни елементи на порозни  површини. Лепење на огледала различни по големина и тежина, лепење на декоративни и мозаични огледала на сите вообичаени градежни основи, лепење на експандиран или екструдиран полистир на плочи, лепење на вообичаени градежни изолациони материјали (минерална волна, полиуретан панели), декоративни таванот розети и лајсни врз сите основи.