Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
Top lassure top coat

Top lassure top coat

TOP LASSURE TOP COAT се премази изработени на база од висококвалитетни синтетички смоли, органски и неоргански пигменти, разредувачи и соодветни адитиви.

Product Description

• Намена: HEMMAX LASSURE TOP COAT се користи за заштита и декорација на дрвени површини во ентериери и екстериери.се одликува со кадифен сјај.

• Упатство за употреба:Се нанесува на сува, остругана и исчитена површина во еден или два слоја со четка, ваљак или потопување.

• Напомена: Не се разредува.

• Време на сушење: 12 часа.Нареден слој се нанесува после 24 часа.

• Потрошување: 10 – 12 м2 / 1 литар.

• HEMMAX TOP LASSURE  се изработува во 12 стандардни нијанси.

• VOC: max. 700 g/l

•Рок на употреба: 2 године во оргинална амбалажа.