Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
PURpena cistac

Чистач на ПУР пени

SYNTELAN Чистач на ПУпени се користи за отстранување неисушена пена на облека, прозорски оков, за чистење на пена-пиштол и тн. Чистачот на пу-пени е пособно дизајниран за чистење пена-пиштол

Categories: ,

Product Description

SYNTELAN Чистач на ПУпени се користи за отстранување неисушена пена на облека, прозорски оков, за чистење на пена-пиштол и тн. Чистачот на пу-пени е пособно дизајниран за чистење пена-пиштол