Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
emajl-lak
emajl-lak

Cool Emajl лак

COOL EMAJL – Заштитно декоративен премаз за дрво и метал со висок сјај, исклучителна отпорност на УВ зраци и атмосферски влијанија.

Product Description

Употреба:

Изработен е од синтетички сврзувачи, пигменти и адитиви.

Се нанесува со четка, ваљак или со прскалка преку основна боја за дрво или метал, на чиста и сува површина.

Разредување: до 10% уљен разредувач. Со една кутија може да се премачка 8 – 10 m2 /l во еден слој.

Рок на употреба: 24 месеци