Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
lak-za-camce

Cool Лак за чамци

Екстра сјајен лак за лакирање на дрвени површини,изработен од синтетички лепаци растворувачи и адитиви.

Product Description

Употреба:

•Се нанесува со четка,ваљак,натопување или со пиштол на сува,и избрусена површина во 2-3 слоја.

•За разредување и перење на алатот се користи маслен (уљни) разредувач.

•Сушење: на додир 6-8 часа.За нанесување на наредниот слој 24 часа.

•Потрошување: со 1л. лак  може да се премачка 10 – 12 м2 во 1 слој.

•Рок на употреба:24 месеци во оргиналната амбалажа на температура од  5 – 25 ºC.