Дараком Тетово info@darakom.com.mk 044/333-388 044/333-611
cool-boja-za-beton

Cool Бoja за бетон

Намена:Акрилен водорезредлив, високопокривен премаз за заштита и декорација на бетонски површини.

Product Description

• Отпорен на оштетување, UV  стабилен, траен, лесно примелив.

• Примена и нанесување: Бојата се разредува со 10% вода и се нанесува на сува и чиста површина која е ипрегнирана со акрилна COOL подлога 1:9 или 1:5.

• Нанесување: Нанесувањето се врши со ваљак или четка во два слоја.

• Потрошување:  Во зависност од квалитетот на подлогата 8 – 10 м2/кгр.

• Оптимална температура за работа +10 ºC. + 30 ºC.

• Не смее да смрзне!

 • Складирање:Производот е употреблив 12 месеци ако се чува на суво место во оргинална амбалажа.